Nyílászárók

Nyílászárók

Minőségi nyílászárók forgalmazása és szerelése

Felmerül a kérdés: műanyag, alumínium vagy fa nyílászárót válasszunk. Mindegyik típus rendelkezik saját előnyökkel, de az átlagos felhasználónak, otthonra általában a kiváló hőszigetelésű műanyag ablak és ajtó a legjobb választás

Kérjen díjmentes helyszíni felmérést

+36(30) 652-98-46

Előző
Következő

Visszajavítás

A nyílászáró szerelés után jelentkező javításokat is elvégezzük.

Garancia

1 év teljes körű garancia számla ellenében. Gyártói garancia a szerkezetre, terméktől függően.

Ingyenes felmérés

Telefonos időpont egyeztetést követően ingyenesen mérjük fel a helyszínt.

Gyors munkavégzés

Amint megérkezett hozzánk a legyártott nyílászáró 2-3 napon belül beszereljük.

Ablakok
Ajtók

Berg Classic CT70 - ABLAK AZ ENERGIA-TAKARÉKOSSÁGÉRT

Az energiával való takarékoskodás ma már szinte mindenkit érint. A Berg Classic CT 70 műanyag Schüco ablakrendszerek megkímélik az Ön környezeti erőforrásait és a pénztárcáját is.

A Berg Classic CT 70 ablakrendszerek sokoldalú lehetőséget kínálnak Önnek, az egyéni igényeknek megfelelően is - az alumínium rátét-profilok és a fóliázott profilok széles színválasztékától egészen a különböző profilformák kiválasztásáig.
Pontosan úgy, ahogyan Ön azt elképzelte.

Berg Classic CT 70  ablakrendszer, 5 légkamrás tok -és ablakszárny kialakítással, 70 mm-es beépítési mélységgel kiváló hőszigetelési képességekkel rendelkezik. Alkalmas új épületek, családi házak, panel épületek nyílászáró cseréjéhez.

Beépítésével nem csak az energiafogyasztást lehet jelentősen csökkenteni, amellyel költségmegtakarítást érünk el, hanem egyúttal a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vesszük. A Berg Classic CT 70 műszaki paramétereivel a jövő energetikai követelményeinek is megfelel.

Berg Comfort és Trend 82 modern tervezés az energiatakarékosság jegyében

A profilon belüli 7 zárt légkamra a legmagasabb hőszigetelési értéket célozza. A megújult 82 mm-es SCHÜCO LivIng profilrendszerből készült Berg Comfort 82 energiatakarékos nyílászárók, a 2 független tömítési szint révén, magas hangszigetelést- és légzárást biztosítanak.

Berg Comfort és Trend 82 ablakrendszerrel energetikai szempontból az egyik leghatékonyabb ablakok állíthatók elő, a 82 mm-es profilon belül 7 zárt légkamra kialakításával elérhetővé válik a kiemelkedően jó hőszigetelési érték. Ezek a műanyag ablakok a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelnek, amelyeket műanyag ablak-profilokkal szemben bárki is támaszthat!

Aki ilyen ablakot vásárol, nagyarányú energiát és pénzt takaríthat meg, akár az eddigi energiafelhasználásának mintegy 29%-át megspórolhatja!

Berg Thermo Passive SI 82+ - Engedje, hogy a fény átjárja otthonát!

Berg Thermo Passive SI 82+ "A" kategóriás, energiatakarékos Schüco nyílászárók kitűnő hő- és hangszigetelő képessége és a hozzátartozó hasonló jó üvege révén Ön harmóniában élhet a környezetével. Egyúttal jelentős energiamegtakarítást érhet el.

A korszerű, elegáns megjelenés mellett a Berg Thermo Passive SI 82+ energiatakarékos ablak nagyfokú biztonságot és az Ön privát életterének megbízható védelmét nyújt. Ebben a rendszerben a SCHÜCO tervezői szakítottak az acélmerevítéses megoldással, és egy forradalmian új, a profilokba extrudáláskor bekerülő alumíniummerevítést dolgoztak ki. Az ebből a profilból készülő ablakok alkalmasak háromrétegű üvegezés fogadására is, ezért hőszigetelő képességük kétszer jobb, mint a ma leggyakoribb háromkamrás profiloké. A legmodernebb technika révén a tolvajok és a betörők élete megnehezül, míg az Ön otthona egyre biztonságosabbá válik.

BERG Thermo Passive SI82+ nyílászárókat a magas műszaki színvonalú építkezések ablakrendszereként ajánljuk azon emberek számára akiknek fontos a környezettudatos és energiatakarékos megoldás. Szabadalmaztatott, innovatív megoldás a hőmegszakításra.

Az ajtókban, ablakokban található thermo modulokkal (opcionálisan választható, hőszigetelő betétek), valamint a szabadalmaztatott  alumínium merevítéssel, amelynek a hővezetési tényezője kimagasló a többi merevítő anyaghoz képest és a 3 rétegű üveg fekete színű műanyag távtartóval (4 mm Low-E /18 mm Argon / 4 mm Float /18 mm Argon/4 mm Low-E) kiemelkedően magas hőszigetelést biztosít, így teljesítve a passzív háznál szigorúan előírt követelményeket.

 

Válasszunk nyílászárót

Mi a különbség a drága és az olcsó nyílászárók között?
Minden termékből lehet olcsó (gyengébb minőségű) változatot vásárolni, a gyártók igyekszenek a piaci igények kielégítésére. Mindig lesznek olcsóbb termékek.
A kérdés az, hogy vajon Neked is megfelel-e a hasonló termék fele áron, vagy minőségit szeretnél inkább? A drága relatív fogalom, sokszor az olcsóbb termékek drágábbá válnak.
Tételezzük fel, hogy vásároltál egy olcsóbb, kevésbé jó minőségű nyílászárót.
Megvásároltad, beszerelték, de sajnos a minősége miatt 1-2 éven belül ismét cserélni kell. Számolj utána, hogy melyik lett volna jobb megoldás?
Egyszer megvásárolni a jobb minőségű, tartósabb terméket, vagy az olcsóbb minőségűt, amit valószínüleg cserélni kell 1-2 éven belül?
A kulcs az elégedettség, a termékkel és a minőséggel. Megéri a drágább ár a hozzá tartozó nyugalmat, hogy jó döntést hoztál?

Vegyük figyelembe, hogy a fából készült ablak és ajtó az évek múlásával egyre több karbantartást fog igényelni, míg a hőszigetelt műanyag  szinte egyáltalán nem igényel törődést. Az alumínium tartós, de kevésbé jó hőszigetelő, illetve jelentősen drágább a műanyagnál.

Töltse le és tekintse meg partnereink által készített prospektusainkat:

Partnereink

Bemutatótermünk

Látogasson el hozzánk!

Elérhetőségeink:

Hétfő 09:00 - 16:00
Kedd 09:00 - 16:00
Szerda 09:00 - 16:00
Csütörtök 09:00 - 16:00
Péntek 09:00 - 16:00
Szombat Zárva
Vasárnap Zárva

Kérje díjmentes árajánlatunkat!

Kattintson az árajánlatkérés gombra, töltse ki az űrlapot és kollegánk igyekszik mielőbb elkészíteni Önnek árajánlatunkat.
Scroll to Top